REVISTA DE FILOSOFIE ANALITICA
Pentru autori
Pentru a veni in sprijnul potentialilor contributori care doresc sa cunoasca normele editoriale RRfA, am pregatit un document PDF cu toate indicatiile de rigoare. Respectarea acelor norme editoriale este o conditie sine qua non. Obligatia elementara a autorilor este aceea de a-si edita, verifica, corecta si re-verifica textele astfel incat sa corespunda acestor norme editoriale.

"Revista Romana de Filosofie Analitica" este o publicatie semestriala care functioneaza pe principiul 'recenzarii anonime'. Acest lucru inseamna ca acceptarea sau neacceptarea unui text primit la redactie depinde exclusiv de referentii anonimi, care recomanda sau nu spre publicare respectivul text.

Textele pot fi trimise in versiune electronica atat pe adresa redactiei (redactia "LA" srfa "PUNCT" ro), cat si pe adresa redactiei (Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Filosofie, Splaiul Independentei nr. 204, Bucuresti, 060024. Textele trimise in format tiparit redactiei RRfA nu vor fi returnate autorilor si trebuie insotite in mod obligatoriu de versiunea electronica (pe CD sau DVD).